Antares Hotel Concorde, BW Signature Collection

Milano, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bergamo (BGY): 47.9 km (41 mins)
  • Flygplats Milano Malpensa (MXP): 53.7 km (50 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i Milano utlovar en perfekt ambiens för affärsresenärer. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 100 m från boendet. Till flygplatsen Mailand - Linate (LIN) är det ungefär åtta km och till flygplatsen Mailand - Malpensa (MXP) 50 km.

I ett åtta-våningshus, och i ett 10-plansannex finns sammanlagt 120 rum. I hotellet med en hiss är gästerna från flerspråkig personal hjärtligt välkommen. In- och ut-checkning är möjlig dygnet runt, vid 24-timmars-receptionen. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Standard är dessutom strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Hårtork och badrockar finns också. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, aerobics, spa och massagebehandlingar. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider