Hotel Antik

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Prag (PRG): 15.7 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för vuxna med barn och befinner sig nära centrum Prags. Flygplatsen Prag (PRG) ligger 20 km från boendet.

Gästerna kan bo i ett tre-våningshus eller i ett fyra-plansannex. Anläggningen har 30 dubbelrum. Vid in- och ut-checkning står flerspråkig personal till förfogande för gästerna dygnet runt. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett bibliotek. För parkering står ett garage till förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice och en frisör. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider