Hotel Krystal

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Prag (PRG): 8.0 km (12 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Prag-området Prag 6 ligger Hotel Krystal en tio minuters bilfärd från både Prags slott och Univerzita Karlova. Detta hotell ligger 7,4 km från Karlsbron och 7,9 km från Torget i Gamla Stan.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 127 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. I hotellet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 14 konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både centralvärme och en fläkt att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Ett kylskåp och ett minikylskåp ger än mer komfort. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och sminkspegel. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder sju familjerum och rökrum.

Poolanläggningen är en plats för både njutning och badroligheter. Gästerna kan aktivera sig med aktiviteter som golf, spa, skönhetssalong och massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang, ett café, en bar och en pub. Förutom frukost erbjuder huset även a la carte till lunch och middag. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider