Séjours & Affaires Serris Rive Gauche

Disneyland Paris, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Paris CDG (CDG): 44.0 km (38 mins)
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 45.8 km (38 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger ungefär sex km från de mest omtyckta sevärdigheterna. Till Serris centrum är det 500 m, på en huvudgata. Boendet passar för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras. Flygplatserna Paris - Charles de Gaulle (CDG) och Paris - Orly (ORY) nås inom ca. 43 km.

Lägenhetshotellet har 70 lägenheter och 30 enrumslägenheter som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Hotellet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att ett golvvärmesystem är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Balkong är standard i flesta rummens. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Badrummen har dusch och ett badkar. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster. Lägenhetshotellet erbjuder familjerum och 100 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en frukostsal, ett café, en bar och en pub. I restaurangen (rökare, luftkonditionering och barnstol) kommer gästerna skämmas bort. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En kontinental bufféfrukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider