CUPIDO Boutique Hotel

Paguera, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Mallorca (PMI): 34.9 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för strandturister, i Pegueras centrum, bara 150 m från en strand. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

Gästerna kan bo i ett fyra-våningshus eller i två annex. Anläggningen har 129 rum. I detta hus finns en hiss. I receptionen i välkomsområdet, var det är möjligt att checka in och ut, dygnet runt, hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. Det luftkonditionerade boendet förfogar över bagageförvaring, ett kassaskåp, ett TV-rum, en barnvakt, en biluthyrning, rumservice och en faxapparat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på boendet är cykelåkning/mountainbikeåkning, golf, fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling och dykning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

På boendet finns en restaurang med luftkonditionering, en bar och en pub. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider