Domes Noruz Kassandra, Halkidiki - Adults Only

Kassándra, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 1 m
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 92.6 km (1 hour 9 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_beach

Hotellbeskrivning

Domes Noruz Kassandra - Adults Only, Halkidiki ligger i hjärtat av Kassandra, ett stenkast från Chaniotis Beach (strand) och en 4 minuters bilfärd från Pefkochori pir. Detta hotell med lyxprofil ligger 8 km från Pefkochori Lagoon och 8,5 km från Port Glarokavos.

Boendet har 156 rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Den luftkonditionerade resorten förfogar över en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, en frisör, en rökruta och ett rökfritt område. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. En balkong eller terrass räknas till flesta rummens standard. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som satellit-TV, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork, badrockar och en telefon. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder rökfria rum.

I utomhusområdet finns två bassänger. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som vill vara aktiv på resan kan utnyttja bordtennis och yoga liksom ridning, dykning, en skönhetssalong och massagebehandlingar (avgiftsbelagt). Tredjepartsleverantörer erbjuder därtill ridning och dykning. Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

På boendet finns en buffé-restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider