New Heaven

Saranda, Albanien

7 nätter Visa karta
Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Faciliteter

  • AC i allmänna utrymmen
  • Hiss
  • Internet på rummet
  • Reception
  • Internet in public area

Hotellbeskrivning

New Heaven kanske hotellet för dig som vill ha gångavstånd till både strand och centrum. Hotellet erbjuder rymliga dubbelrum med frukost, och frukosten serveras på terrassen med fantastisk utsikt över Saranda och havet.

Hotell New Heaven ligger på gångavstånd från såväl centrum som strand i Saranda. På hotellets översta våning finns en bar som serverar dryck och bjuder på hänförande utsikt över havet och staden. Det är också här frukosten serveras varje morgon. I området kring hotellet finns många mysiga restauranger och supermarket når du på ett par minuter.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Receptionen, som är öppen från tidig morgon till sen kväll (ca kl. 7.00-23.00), erbjuder gratis deponering. Observera att det är ca sju trappsteg för att nå hotellets hiss. Trafiken i området kan uppfattas som störande i vissa rum. För att nå stranden måste huvudgatan som löper genom Saranda korsas. Lokal trafik. Musik från närliggande barer kan uppfattas som störande.

Visa karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Beklagar, inga tillgängliga erbjudanden hittades

Vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen. Vänligen försök med ett annat datum, avreseort eller ändrad reslängd.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Karta