Scandic No 53

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Arlanda (ARN): 42.1 km (36 mins)
  • Flygplats Bromma (BMA): 9.3 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig i centrala Stockholm i ett historiskt präglat kvarter. Den närmsta flygplatsen är Stockholm - Bromma (BMA) som befinner sig 10 km från boendet. Flygplatsen Stockholm - Arlanda (ARN) ligger ungefär 43 km bort.

De 273 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på sju våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. En telefon, en TV-apparat, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Badkar tillhör badrummens inredning. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka 19 rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa.

På boendet finns ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, en lunchbuffé och en middag á la carte. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider