Casa Cook El Gouna

El Gouna, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 3 km
  • Närmaste strand/bad: 0 m
  • Närmaste centrum: 3,3 km
  • Bar: 3 st
  • Restaurang

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Casa Cook El Gouna ett modernt boutiquehotell, utformad för att passa gäster som har krav på högre komfort och standard.

Det robusta landskapet i El Gouna kombinerat med modern arabisk arkitektur, gör att du lätt finner dig till rätta och varvar ner bland svajade palmer och vackra vyer. Hotellets rofyllda miljö blandar sig utmärkt med livsstilen och den lokala atmosfären i El Gouna.

Casa Cook El Gounas perfekta läge vid den azurblå lagunen och böljande sanddyner får dig att känna dig ett med naturen och det faller naturligt att snabbt komma in i semesterkänslan och glömma vardagen för en stund. Vid hotellets egna strand har du första parkett vid Röda havet. Det salta havet har ett rikt marint liv som erbjuder snorkling och dykning i världsklass. Vill du hellre spendera en dag vid poolen väntar Casa Cooks inbjudande poolområde med bekväma solstolar, skön atmosfär och en välfylld poolbar. Vill du lyxa till din semester lite extra, kan du boka en svit eller privat villa med poolaccess så kan du sola och bada helt avskilt.

Efter några timmar vid poolen eller på stranden kan du fylla på med energi i hotellets restaurang. I restaurangen serveras det fräscha, varierande rätter och hälsosamma alternativ med inriktning på det lokala köket och närproducerade råvaror.

Gillar du träning kan du besöka hotellets toppmoderna gym eller delta i ett instruktörslett pass. På Casa Cook El Gouna finns även yoga mot avgift, och vill du koppla av lite extra kan du unna dig en skön massage.

Casa Cook El Gouna ligger några kilometer från El Gounas Marina och centrala delar med små butiker, barer och restauranger.

Hotellet har en åldersgräns på 12 år.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider