My Story Charming Hotel Augusta

Lissabon, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Lisboa (LIS): 7.4 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

My Story Hotel Augusta ligger centralt i Lissabon, en fem minuters promenad både från Elevador de Santa Justa och Praça do Comércio. Detta hotell ligger 0,5 km från Praça do Rossio och 0,9 km från Avenida da Liberdade.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I boendet finns ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Solstolarna lockar till solbad. Ett wellnessområde med spa finns på boendet.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Frukost, lunch och en middag á la carte lockar med många rätter och lika många kulinariska njutningar. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider