Suter Palace Boutique Hotel

Bukarest, Rumänien Flagga - Rumänien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Bucharest (OTP): 20.1 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Boutiquehotellet ligger ungefär 1,2 km från Bukarests centrum, i en lugn del av stadens historiska kärna. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. När närmsta tunnelbanestationen är eller två km.

Detta boutiquehotell byggdes 1906. Hotellet har tre sviter och 14 dubbelrum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen tillhandahåller bagageförvaring. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. I boendet finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, en väckningstjänst och tvättservice. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Den som inte vill försumma det dagliga arbetet kan utnyttja kontorsservicetjänsterna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong eller terrass hör till de flesta rummens standard. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns också. Något särskilt gästerna av kosmetika, ett urval av handdukar och bakgrundsmusik i badrummen. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och 17 rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics, spa, en bastu och massagebehandlingar. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med joggning. Ett wellnessområde med en fotzonterapi finns på hotellet.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en lobbybar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och helpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter, vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Babymat erbjuds till de små. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider