Hotel Tesla Smart Stay

Belgrad, Serbien Flagga - Serbien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Belgrad (BEG): 20.6 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mitt i Belgrad ligger Hotel Tesla - Smart Stay, en knapp fem minuters bilfärd från Sankt Savas tempel och Nikola Tesla-museet. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,9 km från Red Star Stadium och 3 km från Republic Square.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Vid behov står likaså parkeringsplatser (avgiftsbelagt) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I de flesta rummen finns balkong. I rummen finns en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. På rummet finns det en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi innebär att njutning står på schemat. En dusch tillhör badrummens inredning.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På hotellet finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning och massagebehandlingar, ett gym, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider