Hotel De KOKA

Skopje, Makedonien Flagga - Makedonien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Skopje (SKP): 21.8 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 500

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel De KOKA ligger mitt i Skopje, en 3 minuters promenad från Gamla marknaden och 5 minuter från Museet för den makedonska kampen. Detta hotell ligger 1 km från Stenbron och 1,2 km från Ploštad Makedonija (Makedonientorget).

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. I boendet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även en spis. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och ett café. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider