Hotel NH Frankfurt Messe

Frankfurt am Main, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Frankfurt am Mains flygplats (FRA): 14.5 km (14 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 2000

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för affärsresenärer och ligger ungefär 2,5 km från stadens turistiska smältdegel. Till Frankfurt am Mains är det är två km. 100 m ifrån boendet finns en tunnelbanestation. Flygplatsen Frankfurt - Frankfurt Internat (FRA) ligger 15 km från boendet.

Hotellet som erbjuder 65 rum, två juniorsviter, fyra lägenheter, nio enkelrum och 49 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Det luftkonditionerade huset förfogar över bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med tennis. Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, segling, katamaransegling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider