Venessa Beach

Konakli, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 65.6 km (1 hour 9 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 104 km (1 hour 32 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Boutiquehotellet är en ideal miljö för alla som strandturister och familjer. Boutiquehotellet ligger i en rogivande miljö i Avsallar-Incekum, direkt på stranden. Centrum Avsallar-Incekums ligger ungefär 800 m bort, sevärdheter och kända turistmål nås inom 22 km. Att handla, gå till en bar eller nattklubb tar dig ungefär gästerna att nå, eller 800 m, bussanslutning finner du inom 22 km. Den närmsta flygplatsen är Antalya (AYT) som ligger ungefär 100 km bort.

Hotellet som erbjuder nio sviter och 21 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Till faciliteterna hör även kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en frisör.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För de gäster som vill aktivera sig än mer, erbjuds beachvolleyboll. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och bordtennis. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad, en hamam, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt).

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Varje morgon tillbereds en härlig frukost och middagbuffé. Senare under dagen, till lunch, finns möjligheten att beställa från meny.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider