Hotel Le 46

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 28.8 km (32 mins)
  • Flygplats Paris Orly (ORY): 25.8 km (32 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Paris, till flygplatsen Paris - Charles de Gaulle (CDG) är det ungefär 27 km och till flygplatsen Paris - Orly (ORY) och Beauvais (BVA) är det 35 km och 79 km.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 32 rum. Receptionen är bemannad dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice, en faxapparat och en brandvarnare. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Rummen erbjuder luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider