Hobo

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Arlanda (ARN): 43.1 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Hobo Hotel Stockholm ligger mitt i Stockholm, på fem minuters gångavstånd från både Kungliga Operan och Stockholms medeltidsmuseum. Detta hotell ligger 0,8 km från Nordiska Kompaniet och 0,8 km från Stockholms slott.

Boendet som erbjuder 201 rum befinner sig i en byggnad med 12 våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, roomservice finns under förutbestämda tider, tvättservice, ett konferensrum, en tvättautomat och en takterrass står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja hotellet faciliteter, inklusive trädgården. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Mot avgift går det att få en extrasäng. På rummet finns det ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider