Astoria

Golden Sands, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det nyöppnade hotellet Riu Astoria 4 * har ett privilegierat läge vid stranden i det lugna området på Golden Sands resort, nära dess gågator, butiker, barer och restauranger. Denna nya RIU-fastighet erbjuder ett bra utbud av faciliteter och en hög standard för boende som tillsammans med dess fantastiska läge och vänliga atmosfär gör den till en perfekt plats för en oförglömlig semester.

Komplexet består av en huvudbyggnad med 11 våningar och en tillbyggnad med 6 våningar, alla belägna i anlagd trädgård och stor solterrass. De 531 sovrummen är bekvämt inredda i modern, modern stil och utrustade med allt som alla gäster kan behöva, inklusive gratis Wi-Fi i hela hotellet, central luftkonditionering, satellit-TV, värdeskåp, balkong och badrum med duschen.

All inclusive-tjänster tillhandahålls fram till midnatt och har huvudbufferestaurang med stor terrass och fantastisk havsutsikt samt två temabufférestauranger som erbjuder italienska och asiatiska specialiteter. Det finns också en lobbybar, en poolbar och en loungebar som håller öppen fram till midnatt och ger hotellet underhållning på kvällen i form av shower och levande musik.

Barnklubben RiuLand', barnens lekplats och pool (både inomhus och utomhus) kommer att glädja alla ungdomar. När det gäller vuxna kan de njuta av både underhållningsalternativ på dagtid och nattetid samt ha tillgång till två utomhuspooler, ett fullt utrustat modernt gym och en inomhuspool med integrerat bubbelpool. Hälsocentret erbjuder ett brett utbud av behandlingar, bastu, ångbad, hamam, saltrum och ett avkopplingsområde. Det finns också ett privat strandområde framför hotellet, endast reserverat för hotellets gäster, med gratis solstolar och parasoller.

Parkering och garage är betald service.

Gratis Wi-Fi erbjuds över hela hotellet. Två mötesrum (för upp till 30 eller 60 gäster) och en bar Saloon för upp till 400 gäster.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider