BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Arlanda (ARN): 40.4 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Stockholms centrum. Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik.

Huset som erbjuder 12 enkelrum och 82 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Tofflor och den aktuella dagstidningen ger ytterligare komfort i rummen. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och beachvolleyboll. Huset tilltalar även vattensportutövare med vattenskidåkning, kanotpaddling och kajakpaddling. Boendet erbjuder gym, biljard, gymnastik och aerobics. I wellnessavdelningen erbjuds härlig avslappning i form av spa och en bastu. För gästerna står solarium som en möjlihet till njutning (mot en kostnad).

Den gastronomiska avdelningen består av en rökfri restaurang och ett café. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider