Hotel Palazzo Stern

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Venedig (VCE): 16.7 km (44 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ca. 800 m från centrala Venedig, på en huvudgata. Boendet passar för vuxna med barn. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Venezia - Marco Polo (VCE) är det ungefär 20 km och till flygplatsen Venezia - Treviso (TSF) 35 km.

Boendet har 24 rum, sex juniorsviter, sviter, två enkelrum och 13 dubbelrum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Hotellet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice och tvättservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Hårtork och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Ett wellnessområde med spa finns i huset. Här erbjuds även det uppskattade nöjesprogrammet som består av en rad roliga aktiviteter för barn.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider