Celestin Residence

Gdańsk, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gdansk (GDN): 17.1 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet i Gdańsk utlovar en perfekt ambiens för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme. Wifi (gratis) ger ytterligare komfort. En dusch tillhör badrummens inredning. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med spa, massagebehandlingar och vandring.

Det finns ett café. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider