Ona Hotels Arya

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar
  • Utomhuspool

Distans

  • Avstånd strand: 5600m
  • Distance city: 5000m

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Barcelona, ungefär från stranden. Den närmsta flygplatsen är Barcelona (BCN) som befinner sig ca. 10 km bort.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en biluthyrning och transferservice. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Vid behov står likaså parkeringsplatser (avgiftsbelagt) till resenärernas förfogande. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt).

I rummen finns ett vardagsrum och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster. Huset erbjuder rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen kan gästerna slappa i solen.

På boendet finns ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider