All Seasons Residence Hotel

Sofia, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Sofia (SOF): 18.6 km (24 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

All Seasons Residence Hotel ligger i Sofia (i området Vitosha), 4 minuters promenad från Boyana-kyrkan och 4 minuters bilfärd från Historiska nationalmuseet. Detta hotell med 5 ligger 6,7 km från Kulturens nationalpalats och 7,4 km från Sofias zoo.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I rummen finns luftkonditionering. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och badrockar. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av två restauranger och ett café. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider