Sol y Mar Soma Beach

Soma Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 47.1 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Solymar Soma Beach ligger i Soma Bay, en kvarts bilfärd från både Röda havet och Safagavarvet. Detta hotell med exklusiv profil ligger 51,9 km från Marina Hurghada och 19,8 km från Big Dayz Water Sport Center.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Resortens har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en queensize-säng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Semesteranläggningen erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På terrassen finns bekväma solstolar. Vid poolen finns en snackbar. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med boccia (gratis). Gästerna på resortens erbjuds ett varierat vattensportprogram, var vindsurfing och snorkling samt vattenskidåkning, draksurfning och dykning kan utföras mot en extra kostnad. Boendet erbjuder gym, bordtennis, biljard och dart. På semesterorten finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar. Att även en miniklubb, ett minidisco och livemusik finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

Boendet förfogar över en restaurang och en lobbybar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. En av alla fördelar med ett all-inclusive-paket är ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker och snacks. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Under den speciella matlagningsshowen kan gästerna följa de enastående kockarnas magi.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider