Courtyard by Marriott Edinburgh West

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Edinburgh (EDI): 7.1 km (14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Courtyard by Marriott Edinburgh West placerar dig i Edinburgh-området Riccarton, med 1 minuters körväg till Heriot Watt University och 9 minuter till Edinburgh Zoo. Detta hotell med 4 ligger 9,4 km från Princes Street och 11,2 km från Edinburgh Castle.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, ett TV-rum, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och ett businesscenter. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I rummen finns en dubbelsäng. Dessutom finns ett skrivbord och ett kassaskåp tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv, en radio, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Som möjliga fritidsaktiviteter i huset ses cykling/mountainbikeåkning, fiske och aerobics samt gym som arrangeras av tredjehandsparter.

Det finns en restaurang. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider