Best Western Hotel Bentleys

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Arlanda (ARN): 40.4 km (37 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Best Western Hotel Bentleys ligger centralt i Stockholm, en kvarts bilfärd från både Ericsson Globe och Drottninggatan. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 3,4 km från Skansen och 3,5 km från ABBA The Museum.

Boendet som uppfördes 1905 genomsyras av historisk charm. De 119 rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, tvättservice, ett businesscenter och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Mot avgift går det att få en extrasäng. På rummet finns det ett skrivbord. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I rummen ligger dagstidningen redo. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och en bastu.

Det finns en restaurang. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider