Grand Hotel Avcilar

Istanbul, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Flygplats Istanbul Sabiha Gökçen (SAW): 67.3 km (1 hour 6 mins)
  • Flygplats Istanbul Atatürk (IST): 10.6 km (13 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

På en huvudgata befinner sig det här flygplatshotellet i centrala Istanbul. Tack vare de goda förbindelserna till den 10 km flyplatsen Istanbul (IST) riktar sig detta flygplatshotell allra främst till de som reser i arbetet. I närheten finns en tunnelbanestation (ca. 100 m).

Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av de 68 rummen som finns på boendet. Receptionen är bemannad dygnet runt. Hotellet erbjuder även kassaskåp och en drickautomat. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att en fläkt är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Som standard i flesta rummens inräknas en terrass, vilket innebär ytterligare komfort. Rummens utrustning omfattar ett skrivbord, ett strykjärn med strykbräda och wifi (gratis). I badrummet finns självklart badkar. Något särskilt unikt gästerna kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics och spa.

En luftkonditionerad a la carte restaurang ombesörjer gästernas gomsegel. Inrättningen är rökfri. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider