Hotel Kazimierz III

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kraków (KRK): 17.9 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mitt i Kraków ligger Hotel Kazimierz III med femton minuters promenadväg till både Stortorget och Wawel. Detta hotell ligger 1,4 km från Dragon's Den och 1,9 km från Kraków Barbican.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I boendet finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. För små gäster finns barnsängar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

Här finns även möjligheten att varva ned med spa och vandring.

Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider