Aparthotel Oberza

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Kraków (KRK): 18.9 km (32 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Idealt för naturbeigestrade är cityhotellet ungefär 150 m från de mest omtyckta sevärdigheterna. Till Krakows centrum är det 1,2 km. De lokala sjö- och flodlandskapen lockar till sköna utflykter med picknick.

För gästerna står hela 16 rum, två juniorsviter, tre lägenheter, singelrum och 10 dubbelrum, till förfogande. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I lägenhetshotellets finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, rumservice och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Separata sovrum kan arrangeras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I rummen befinner sig en kokvrå. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Lägenhetshotellets erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och massagebehandlingar.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. För kroppens välmående finns två rökfria restauranger, med separat avdelning för rökare. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider