Radisson Blu Media Harbour Hotel, Duesseldorf

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 10.3 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Det flodnära cityhotellet befinner sig ungefär två km från Düsseldorfs centrum. Till flygplatsen Düsseldorf (DUS) är det 10 km. Flygplatsen Köln - Cologne/Bonn (CGN) ligger 55 km från boendet.

Hotellet som erbjuder tre sviter, 110 enkelrum och 22 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med två hissar. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en tvättautomat. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de två konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

En solterrass bjuder in till avkoppling. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som golf, ett gym, aerobic, spa, en bastu och ett ångbad, massagebehandlingar, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider