Holiday Inn Express Zurich Airport

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • Bar
 • A/C
 • Flygplats Zurich airport (ZRH): 5.2 km (10 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • Suitable for children
 • WLAN
 • Parking
 • Air Conditioning
 • Bar

Hotellbeskrivning

I Ruemlang ligger Holiday Inn Express Zurich Airport, an IHG Hotel i affärskvarteren, en 2 minuters bilfärd från Kart-Bahn Zürich Rümlang och 6 minuter från Circus Salto Natale. Detta hotell ligger 11,3 km från ETH Zürich och 13,7 km från Zoo Zürich.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 163 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en bäddsoffa. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis och gym. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider