ibis Wien Hauptbahnhof

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 2000m

Hotellbeskrivning

Ibis Wien Hauptbahnhof ligger i Wien (i området Favoriten), 3 minuter med bil från Wiener Staatsoper och 9 minuter från Schloss Schönbrunn. Detta hotell ligger 3 km från Hofburgs kejserliga slott och 3,3 km från Stefansdomen.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, rumservice, tvättservice och ett businesscenter. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt).

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. På rummet finns det ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Därutöver erbjuder huset även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider