Copenhagen Go Hotel

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 2.9 km (5 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger ungefär fem km från stranden, i Köpenhamn. I centrala Köpenhamn. Många av stadens sevärdheter finns inom sju km. Detta är en ideal plats för familjer. Flygplatsen Kopenhagen (CPH) ligger en km bort.

Vandrarhemmet som erbjuder 24 enkelrum och 99 dubbelrum befinner sig i en byggnad med tre våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att ett golvvärmesystem är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Vandrarhemmet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och bowling.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch. I boendet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder vandrarhemmet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider