Hotel2Stay

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 15.1 km (16 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel2Stay ligger i Amsterdam (i området Nieuw-West), en tio minuters bilfärd från både Anne Franks hus och Leidseplein. Detta hotell ligger 5,5 km från Van Gogh-museet och 5,6 km från Rijksmuseum.

Boendet har en hiss och en reception. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". I affären kan mat köpas. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I rummen finns en bäddsoffa. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, aerobics, spa och en bastu.

Det finns ett café. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider