Vic Eiffel Hotel

Montparnasse, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Paris CDG (CDG): 33.4 km (48 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 1000

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta slående stadshotell ligger mellan Eiffeltornet och Les Invalides. UNESCO:s högkvarter ligger i närheten. Det finns också gott om shopping och nöjen i närheten av hotellet, cirka 1 km bort. Flygplatsen Orly ligger cirka 12 km bort och Charles de Gaulle ligger 30 km från hotellet.

Gästerna kan välja mellan 19 rum, inklusive 8 sviter och 10 dubbelrum, belägna i två 4-våningsbyggnader med hissar. Flerspråkig personal i receptionen hjälper gärna gästerna i receptionen dygnet runt. In- och utcheckning är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Bekvämligheter tillgängliga på hotellet inkluderar bagageförvaring och värdeskåp. Trådlöst internet finns i allmänna utrymmen. Resedisken erbjuder hjälp med att boka utflykter. Hotellet har en rad faciliteter för gäster med funktionshinder. Hotellet har rullstolsanpassade faciliteter. En öppen spis skapar en mysig atmosfär. Ytterligare bekvämligheter inkluderar tidningskiosk, TV-rum och lekrum. Gäster som anländer med bil kan parkera sina fordon på parkeringen. Ytterligare tjänster och faciliteter inkluderar en 24-timmars säkerhetsservice, en barnpassning, en barnomsorgsservice, en transferservice, rumsservice, en tvättservice, en myntdriven tvättstuga och en hotellbuss. Det finns gratis dagstidningar. En fax finns tillgänglig för gästernas affärsbehov.

Luftkonditionering och individuellt justerbar uppvärmning säkerställer att rummen håller behagliga temperaturer. Balkong ingår som standard i vissa rum. Rummen har en dubbelsäng eller en king size-säng. Extrasängar kan begäras. Ett värdeskåp, en minibar och ett skrivbord finns också. Ytterligare funktioner inkluderar ett litet kylskåp, en mikrovågsugn och en te- och kaffestation. Det finns också ett strykset och en byxpress. En telefon med direktanknytning, en TV med satellit-/kabelkanaler, en kontaktadapter och WiFi (utan extra kostnad) tillhandahåller allt du behöver för en bekväm semester. Badrummen är utrustade med dusch och badkar. Hårtork, sminkspegel och telefon finns tillgängliga för dagligt bruk. Som en extra bekvämlighet erbjuder badrummen kosmetiska produkter. Gästerna kan också boka rullstolsvänliga rum med rullstolsanpassade badrum. Hotellet har familjerum och rökfria rum.

Parasoll på terrassen finns också.

Olika matställen finns tillgängliga, inklusive en restaurang, en matsal och ett café. En utsökt frukost ger energi för resten av dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider