Hotel Rural Can Feliu

Mallorca, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Mallorca (PMI): 37.7 km (35 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Porreres ligger Hotel Rural Can Feliu i bergen, en 4 minuters bilfärd från Torrent de Son Valls och 7 minuter från Museu i Fons Artístic del Ajuntament. Denna gård med 4 stjärnor ligger 5,8 km från Monti-Sion-helgedomen och 7,3 km från Jaume Mesquida Winery.

Uppfört år 1920 är boendet en bit historia med flair. Åtta rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. På boendet finns både flerspråkig personal för gästerna. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, en barnvakt, en tvättautomat och en takterrass. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Till rummens fördel räknas ett kylskåp. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Ett wellnessområde med spa finns på boendet.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och ett café. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras frukost och middag. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider