Puerto Rubicon Villas

Playa Blanca, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Lanzarote (ACE): 28.9 km (30 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Parking

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för strandturister och familjer, i Playa Blancos centrum, i närheten av havet. De närmsta restaurangerna och nöjeslokalerna ligger omkring 400 m bort.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, en biluthyrning, en tvättautomat, en brandvarnare och en rökruta står till förfogande för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis). Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

I rummen finns en fläkt, vardagsrum, kök och badrum. På gästerna väntar en välkomspresent. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en diskmaskin och en bakugn. Utöver det finns en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en plattskärmstv, en radio, en stereoanläggning, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. En dusch, badkar och bidé tillhör badrummens interiör. Dessutom ärhårtork till förfogande. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Boendet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning i sportprogrammet utomhus samt tennis, minigolf, fiske och ridning mot avgift. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, segling och katamaransegling och vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Squash samt gym och bowling mot avgift är en del av sport- och fritidsutbudet.

Det finns en matsal.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider