Cala Millor Garden Hotel Adults Only

Cala Millor, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 68.8 km (58 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten befinner sig omedelbart på den offentliga sandstranden i ett livligt område, mitt i centrum Cala Millors. Härifrån finns flertalet möjligheter att animera sin fritid eller att påbörja en liten upptäcksresa. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Semesterorten har två sviter, 10 enkelrum och 152 dubbelrum som lätt nås med tre hissar. För in- och utcheckning flerspråkig personal (engelska, tyska, franska) i receptionen i entren. Anläggningen gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Som servicetjänster ses boendet tillhör bagageförvaring. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (gratis). Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en väckningstjänst och en hotelldoktor. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering utan avgift. Det finns ett affärsområde med faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Större evenemang kan organiseras med hjälp av konferensservicen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering (gratis) och ett centralstyrt värmesystem att tillgå. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellitanslutning, en radio, en uttagsadapter och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även åtta rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder 172 rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad (gratis). Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning (gratis) och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I semesteranläggningen erbjuds aktiviteter som tennis, boccia, volleyboll, bågskytte, stavgång och joggning. Mot en extra avgift kan en även aktiviera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning, beachvolleyboll, golf, squash, skärmflygning, fiske och ridning. Gästerna på resortens erbjuds ett varierat vattensportprogram, var vattenaerobic och vattengymnastik samt vattenskidåkning, vindsurfing, draksurfning, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling, dykning och parasailing kan utföras mot en extra kostnad. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, dart, gymnastik och aerobics, samt biljard (avgiftsbelagt). Semesterorten förfogar över en wellnessavdelning med spa och en bastu. Mot en kostnad erbjuds även en skönhetssalong och massagebehandlingar. Externa arrangörer erbjuder skönhetssalong och massagebehandlingar. Till nöjesutbidet hör ett underhållningsprogram och livemusik.

På boendet finns en matsal och en frukostsal. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och laktosfri kost förbereds efter önskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Internationella varumärken är inkluderat i priset för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider