Austria Trend Hotel Schloss Wilhelminenberg Wien

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Wien (VIE): 30.8 km (47 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det historiska hotellet erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig ungefär från Wiens centrum. Direkt utanför boendet finns ett flertal förbindelser till kollektivtrafiken.

Boendet har 87 rökfria rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Hotellet förfogar över servicetjänster som ett bibliotek, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, sex Konferensrum och en fotokopiator. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift.

I rummen finns centralvärme. I rummen finns en bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Det lilla extra som en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns badrockar.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Den gastronomiska avdelningen består av en rökfri restaurang och ett café. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental bufféfrukost, brunch, lunch och middag. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider