Hotel Mayfair

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 12.5 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger ett par ögonblick från turisternas centrum Köpenhamns. Den närmsta affären ligger 300 m bort. Den närmsta flygplatsen Kopenhagen (CPH) ligger ungefär 10 km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1908. Hotellet som erbjuder 106 rum, 10 enkelrum och 60 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt). Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att ett centralstyrt värmesystem är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På begäran finns extra- och spjälsängar tillgängliga mot avgift. På rummet finns det en minibar. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik och aerobics.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider