Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • restaurang
 • Bar
 • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 2.3 km (6 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Lift / Elevator
 • Restaurant(s)
 • Spa
 • WLAN
 • Parking
 • Bar
 • Smoke-free

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet, är idealt för familjer, i Köpenhamn, ungefär 800 m från sandstranden. Endast ett fåtal minuter från boendet ligger en rad affärer såväl som förbindelser till kollektivtrafiken. Till flygplatsen Kopenhagen (CPH) är avståndet ca. en km.

Hotellet som erbjuder 228 rum, nio juniorsviter, 119 enkelrum och 99 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med tre hissar. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

I huset har gästerna många möjligheter att vara aktiva, genom utbudet av sport- och friluftsaktiviteter, men självklart finns här också plats för ro och återhämtning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics, en bastu och solarium.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Dagligen serveras frukost och en middag á la carte. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider