Edinburgh House Hotel

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Edinburgh (EDI): 15.5 km (29 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger ungefär två km från Edinburghs livliga och populära centrum, på en huvudgata. Boendet passar för affärsresenärer. Den närmsta flygplatsen Edinburgh - Turnhouse (EDI) ligger ungefär 25 km från boendet.

De 26 rummen, de fem enkelrummen och de 17 dubbelrummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Hotellet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp och ett TV-rum. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet.

I rummen finns ett golvvärmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi (avgiftsbelagt), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental bufféfrukost, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider