Emelda Sun Club

Kemer, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • barnklubb
  • Flygplats Antalya (AYT): 67.0 km (1 hour 7 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Fastigheten är erkänd som en av de bästa adresserna och har 8,9 hektar mark som inkluderar en 300 meter lång naturlig strand, vilket ger besökarna chansen att ta en lugn promenad för att detoxa sin kropp och sinne.

Vuxna kan njuta av sitt livs tid vare sig de vill spela vilt på tennisbanan, tävla stenhårt i beachvolleyboll, spela hole in one på minigolfbanan, eller spela säkert samtidigt som de får en lugnande massage och släpper spänningar i bastu, eller hålla dig aktiv i gymmet. I det stora aktivitetsrummet och utomhuslekplatsen kan de små också njuta av sin egen tid där de kan leka hela dagen och få vackra nya vänner.

Dessutom finns det många matställen där besökare kan prova över hela världen, italienska (D'Oro Olive Restaurant), Anatolian (Anadolu Restaurant), Mediterranean (Posedion Restaurant) och andra kök. Efter en utsökt måltid kan gästerna koppla av, varva ner och spendera kvalitetstid med sina nära och kära i någon av de 9 barerna som är tillgängliga för att avsluta kvällen.

Ett av de primära målen är att ha förstklassigt boende, så varje rum har luftkonditionering, satellit-TV, telefon, te- och kaffefaciliteter, minibar och badrumsprodukter inklusive hårtork och dusch. För de stora sällskap som vill bo på samma plats erbjuds familje- och svitboende. Det finns också villor tillgängliga med överdådiga funktioner, inklusive en privat pool, vacker trädgård och hisnande havsutsikt.

Alla måltider (frukost, lunch, middag och mellanmål) och måltidsdrycker, inklusive läsk från lokala märken, öl, vin, vatten och alkoholhaltiga drycker, ingår i all inclusive-konceptet. Drycker finns tillgängliga hela dagen (cirka fram till kl. 22.00–22.00). Öppettiderna varierar mellan hotellen. Aktivitetsprogrammet ingår även på vissa hotell.

Adress: Camyuva Kemer 07981 Antalya, Turkiet

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider