Absolutum Boutique Hotel

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Prag (PRG): 18.5 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär 1,5 km från Prag populära centrum. Med en km kan man promenera längs med floden. Utanför dörren finns förbindelser till kollektivtrafiken (S-/U-Bahn, ca. 50 m). Den närmsta flygplatsen Prag (PRG) ligger ungefär 17 km från boendet.

De två sviterna och de 32 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen och cykelparkeringen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de två konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder 34 rökfria rum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds i huset är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf och ridning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bowling och squash. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider