Hotel Castle Garden

Budapest, Ungern Flagga - Ungern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Budapest (BUD): 25.1 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Budapest-området Centrala Budapest ligger Hotel Castle Garden, en kvarts promenad från både Matthias-kyrkan och Budapests labyrint. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 2,3 km från Buda-slottet och 3,5 km från Gellért furdo termalbad och simbassäng.

På detta boende har gästerna 39 rum att välja på. Här finns en lobby. Det luftkonditionerade huset erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, barnpassningsservice, transferservice och ett konferensrum. För gästerna är internet tillgängligt (i alla allmänna utrymmen).. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. För parkering står ett garage till förfogande. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummens utrustning omfattar en minibar, en te-/kaffemaskin, internettillgång och en plattskärmstv. En dusch och badkar tillhör badrummens interiör. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara.

Inomhusanläggningens pooler garanterar härlig uppfriskning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis. Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, kanotpaddling och kajakpaddling får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Här finns även gym inomhus, vilket kan användas mot en avgift. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

Det finns en restaurang. Lunch och middag lockar med omväxlande materbjudanden. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider