Porto Giardino

Alberobello, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bari Karol Wojtyła Flygplats (BRI): 70.4 km (51 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Businesshotellet, är idealt för strandturister och familjer, i Capitolo Monopoli, endast några ögonblick från sandstranden. Till flygplatsen Bari (BRI) är det ungefär 50 km. Avståndet till flygplatsen Brindisi (BDS) är ca. 60 km.

Semesterorten har 220 dubbelrum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I komplexets finns bagageförvaring, ett kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På semesterortens finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummen har dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Komplexet erbjuder familjerum och rökfria rum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Boendet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket, minigolf och bågskytte. Ett flertal vattensporter som vindsurfing, kanotpaddling, segling, kajakpaddling och dykning och snorkling erbjuds mot en extra avgift. Semesterorten erbjuder gym, bordtennis, biljard, dart, gymnastik och aerobics. På anläggningen finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en matsal, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Komplexet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. En av alla fördelar med ett all-inclusive-paket är ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker och snacks. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider