Marlin Aldgate Tower Bridge

Bloomsbury, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 78.8 km (1 hour 10 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Marlin Aldgate Tower Bridge placerar dig mitt i London, en 5 minuters promenad från Finansdistrikt och 13 minuter från Tower of London. Detta lägenhetshotell med exklusiv profil ligger 2,5 km från Saint Paul's Cathedral och 4,6 km från London Eye.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 90 rökfria rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Boendet erbjuder bagageförvaring, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift.

I rummen finns ett kök och badrum. Även ett centralstyrt värmesystem är installerat. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Det går även att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en diskmaskin och en bakugn. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara.

På boendet finns en bar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider