Holiday Inn Express Royal Docks

London, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 76.6 km (1 hour 2 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta businesshotell ligger mitt i London hjärta. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer. Till flygplatsen London - London City Airport (LCY) är det runt fem km. Flygplatserna London - Stansted (STN) och London - Heathrow (LHR) befinner sig ca. 55 km och 60 km från boendet.

De 136 rökfria rummen, de 78 enkelrummen och de 56 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem att tillgå. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en bäddsoffa. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Hotellet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis och gym.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider