ROBINSON KYLLINI BEACH

Vasilikos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Andravida-Kyllini ligger ROBINSON KYLLINI BEACH vid havet, en 1 minuters bilfärd från Ionian Sea och 8 minuter från Melissa. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 41,2 km från Zakynthos hamn och 46,5 km från Laganas Beach. Känn dig som hemma i ett av de 307 luftkonditionerade rummen med kylskåp. Rummen har privata balkonger. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. Badrummen har badkar eller dusch och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ionian Sea - 0,2 km
Melissa - 1,9 km
Chlemoutsi-slottet - 3,1 km
Vlachernons kloster - 6,7 km
Loutra Killinis romerska bad - 7,8 km
Kyllinis hamn - 8 km
Arkoudi-stranden - 9,8 km
Glyfa-stranden - 14,3 km
Agia Sophia kyrka - 17 km
Thines-stranden - 17,8 km
Límni Kotýchi-lagunen - 23,6 km
Antika Ilida - 32,4 km
Kourouta-stranden - 32,8 km
Palouki-stranden - 35,3 km
Agia Marina-stranden - 36,3 km

Närmaste flygplatser är:
Zakynthos (ZTH-Zakynthos Intl.) - 45,3 km
Patras (GPA-Araxos) - 55,1 km
Kalamata (KLX-Kalamata Intl.) - 157,2 km

Rekommenderad flygplats för ROBINSON KYLLINI BEACH är Kalamata (KLX-Kalamata Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, limousine- och taxibokning och gratis dagstidningar i lobbyn. Planerar du ett event i Andravida-Kyllini? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 600 kvadratmeter, däribland konferensrum och 7 mötesrum. Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds avgiftsfritt (tillgänglig dygnet runt) och avgiftsfri parkering är tillgängligt på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 4 utomhuspooler, en nattklubb och utomhustennisbanor. Detta hotell i medelhavsstil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och gratis barnpassning. Detta hotell är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Ät gott och beundra utsikten över poolen på Main restaurant, en restaurang som specialiserar sig på internationell gastronomi. Man serverar även tilltugg på deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.30 och 11.00.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 3.00 EUR per boende per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för flygtransfer: EUR 65 per fordon
  • Avgift för sen utcheckning: EUR 40 (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 500, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Ett barn per registrerad vuxen bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum, om barnet är 2 år eller yngre och inga extrasängar används.
  • Boendet bekräftar att man infört åtgärder som utökad rengöring och gästers säkerhet.
  • Boendet rengörs av städpersonal; boendet rengörs med desinfektionsmedel; allmänna ytor rengörs med desinfektionsmedel mellan vistelser; lakan och handdukar tvättas i minst 60°C.
  • Temperaturkontroller är tillgängliga för gäster; gäster får handrengöringsmedel; kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • På boendet tillämpas utökade åtgärder för matservice.
  • Boendet bekräftar att man följer de riktlinjer om rengöring och desinficering som utfärdats av Hälsan först (Grekland) och TUIs rutiner för säkerhet och hygien (Robinson Club).
  • Boendet bekräftar att man följer följande riktlinjer om rengöring och desinficering: Intertek Cristal (global tredjepartexpert) samt Safe Travels (WTTC - global).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider