Apartamentos Las Orquideas

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 29.5 km (22 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Denna lägenhetsanläggning ligger nära stranden. Det ligger i centrum Playa del Inglés, i ett livligt område med inköpsmöjligheter och underhållning. Detta är en ideal utgångspunkt för strandturister som vill lära känna sin semesterort. Inte långt från boendet finns nöjen som barer, restauranger och nattklubbar, liksom en mängd butiker. Till flygplatsen Gran Canaria - Las Palmas (LPA) är avståndet ca. 30 km.

Boendet har 15 lägenheter. I entrén finner gästerna en reception. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en biluthyrning, medicinsk assistans och tvättservice. Inrättningen tillhandahåller en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på anläggningen mot avgift. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att ett centralstyrt värmesystem är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Balkong eller terrass hör till de flesta rummens standard. Möjligheten att boka separata sovrum finns likaså. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Boendet erbjuder familjerum och 15 rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Komplexet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som golf och fiske, samt: cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning mot en kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vindsurfing, snorkling och dykning och vattenskidåkning, jetskiåkning och bananbåtåkning erbjuds (avgiftsbelagt). För idrottsutövning i lägenhetsanläggningen har gästerna gym och (mot en avgift) finns bowling att välja på. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds. Ett disco och en nattklubb erbjuder underhållning och omväxling.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider